Рангирање сајтова – ОПТИМИЗАЦИЈА (SEO и HEO)


Изгубили сте се негде на пучини интернета?

Имамо компас и мапе. Опустите се и препустите нама да Вас уведемо у мирну луку - прву страницу на претраживачима!

Рангирање сајтова подразумева предузимање низа корака ради што бољег позиционирања Вашег сајта на интернет претраживачима (првенствено на Гуглу). То је, уствари, рекламна кампања на интернету.

Ако вас претраживачи не приказују на првој страници за претрагу по вашим кључним речима (нпр. по вашем асортиману) скоро да и нема сврхе то што имате леп сајт, јер сви потенцијални клијенти који траже то што нудите, а не знају за вас - неће вас ни пронаћи на интернету.

Претрага обично завршава контактирањем тих десетак фирми са прве странице.

Клијентима који већ знају за вас, сајт и не треба, јер ће вас контактирати телефоном или мејлом чим им затреба нешто из ваше бранше.

SEO оптимизација сајта  (Search Engine Optimization) обухвата низ радњи на самом сајту, као и низ радњи ван сајта, а ради постизања што боље позиције на претраживачима.

Побољшање рангирања интернет сајта на водећим претраживачима, првенствено на Гуглу, ће Вам донети већи број посета, а самим тим и потенцијално већи обим посла.

HEO оптимизација сајта (Human Eye Optimization) укратко речено представља усклађивање боја, садржаја сајта и распореда елемената на сајту у једну логичну и хармоничну целину, тако да сајт буде "пријатан за људско око", лак за кретање и разумљив "на прву".

На крају крајева, сајтове и правимо за људе, а не за тамо неке роботе претраживача, веб пауке (spider-e, crawler-e) и сличне којештарије.

ЦЕНА РАНГИРАЊА САЈТА ЗА ПОЈАВЉИВАЊЕ НА ПРВОЈ СТРАНИЦИ ПРЕТРАЖИВАЧА:

Hand-04-256
Једна кључна реч или фраза
= 25,00 €/мес.

Hand-06-256
Две кључне речи или фразе
= 40,00 €/мес.

Hand-01-256
Три кључне речи или фразе
= 50,00 €/мес

Важна напомена: Рангирање плаћате тек по реализацији, односно, ако направимо договор са Вама, ми почињемо са "гурањем Вашег сајта" напред, а тек када се појави на првој страници за договорене кључне речи, почиње да тече период од годину дана (уговор се склапа на годину дана).

Аутор: Александар Чуковић


Погледајте о чијем рангу на Гуглу ми бринемо:

Један клик Вас дели од прве странице на Гуглу »